Användarvillkor för hemsidan ”Friskvard.se”

  1. Acceptans av villkoren Genom att använda hemsidan ”Friskvard.se” accepterar du dessa användarvillkor i sin helhet. Om du inte godkänner dessa villkor bör du avstå från att använda webbplatsen.
  2. Ändringar av villkoren Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor utan förvarning. Det är ditt ansvar att regelbundet granska villkoren för eventuella ändringar. Din fortsatta användning av webbplatsen efter publicering av ändringar innebär ditt godkännande av dessa ändringar.
  3. Åtkomst till tjänster Vi strävar efter att säkerställa att hemsidan ”Friskvard.se” är tillgänglig utan avbrott. Dock kan vi inte garantera att webbplatsen kommer att vara tillgänglig vid alla tider. Vi förbehåller oss rätten att avbryta tillgången till webbplatsen av något skäl och utan förvarning.
  4. Användarbeteende Du samtycker till att inte använda webbplatsen på ett sätt som kan orsaka skada, funktionsstörningar eller överbelastning på vår server eller nätverk. Du samtycker också till att inte försöka komma åt, manipulera eller skada system eller data som tillhör webbplatsen eller dess användare.
  5. Immateriella rättigheter Allt innehåll på webbplatsen, inklusive text, bilder, grafik, logotyper, videor och programvara, är upphovsrättsskyddat och ägs av oss eller våra licensgivare. Du samtycker till att inte använda, reproducera, modifiera eller distribuera något av webbplatsens innehåll utan vårt uttryckliga tillstånd.
  6. Personlig information Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår integritetspolicy och behandling av din personliga information enligt beskrivningen i den policyn.
  7. Ansvarsfriskrivning Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på webbplatsen, men vi kan inte garantera dess noggrannhet eller fullständighet. Vi ansvarar inte för eventuella felaktigheter, fel eller brister i informationen och tar inget ansvar för någon skada eller förlust som uppstår från användningen av denna information.
  8. Kontakt Om du har frågor eller kommentarer angående dessa användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@friskvard.se.

Genom att fortsätta använda webbplatsen ”Friskvard.se” samtycker du till dessa användarvillkor.