Här finns friskvård

Boka friskvård i Stockholm

På dessa salonger i Stockholm kan du boka friskvård. Alla salonger har även drop-in. Dessa skönhets- och friskvårdssalonger samarbetar med Benify, Epassi, Wellnet, Söderberg & Partner och Edenred. När du klickar på knappen kommer du till bokningstjänsten Bokadirekt.


Salonger där du kan boka friskvård i Stockholm

Friskvård i Kungsholmen

Kungsholmen

Med gångavstånd från centralen finns denna pärla på Kungsholmen när du vill slappna av och bli omhändertagen. I vår kinesiskinspirerande miljö finns all friskvård då det gäller massage & fotvård. Välkommen till Cutie Nails!
Här finns vi!

Friskvård i Solna – Mall of Scandinavia

Solna

Dags för friskvård? Vi finns på plan 2 i Mall of Scandinavia. I vår avslappnande och asiatisk inspirerade miljö erbjuder vi all friskvård gällande massage och fotvård. Välkommen till Cutie Spa i Westfield Mall of Scandinavia i Solna!
Här finns vi!

Friskvård i Saltsjöbaden Centrum

Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden Centrum kan du slappna av på Cutie Nails och få en kopp kinesiskt te eller en god kaffe medan du väntar på din friskvårdsbehandling. Vi har alla massage- och fotvårdsbehandlingar som är godkända som friskvård. Välkommen!
Här finns vi!

Friskvård i Danderyd Centrum

Danderyd

Blissful Danderyd ligger mitt i Danderyds centrum. Kom in för en avslappnande friskvårdsbehandling som massage eller fotvård. Välkommen till oss på Blissful!
Här finns vi!

Friskvård i Täby Centrum

Täby

I Täby Centrum finns Cutie Spa där du kan slappna av i en lugn och fräsch miljö. Här erbjuder vi friskvårdsbehandling som massage & fotvård. Kom för drop-in eller boka tid.
Här finns vi!

Friskvård i Nacka Forum

Nacka

På Cutie Spa Nacka Forum har vi alla sorters massage och fotvård som är godkända som friskvård. Du hittar oss på plan 2, bredvid Thelins.
Här finns vi!

Vad är friskvård?

Friskvård är en viktig del av ett hälsosamt liv och en holistisk syn, dvs en helhetssyn på välbefinnande. Det innefattar en rad aktiviteter och vanor som främjar fysisk, mental och emotionell hälsa. Friskvård handlar inte bara om att undvika sjukdomar, utan också om att förbättra livskvaliteten och öka livslängden genom att göra hälsosamma val i vardagen.

Fysisk aktivitet är en central del av friskvård. Regelbunden träning stärker inte bara kroppen genom att öka muskelstyrka och kondition, utan det har även positiva effekter på humöret och mental hälsa. Promenader, löpning, simning, yoga, och styrketräning är bara några exempel på aktiviteter som kan ingå i en friskvårdsrutin.

Kost är också en viktig komponent i friskvård. Att äta en balanserad kost som är rik på näringsämnen såsom frukt, grönsaker, fullkorn, magert protein och hälsosamma fetter är avgörande för att upprätthålla en stark och frisk kropp. Att undvika processade livsmedel, överdrivet socker och mättat fett kan minska risken för många kroniska sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och fetma.

Utöver fysisk aktivitet och kost är det viktigt att också ta hand om sin mentala och emotionella hälsa. Att hantera stress, söka stöd när det behövs, och praktisera avslappningstekniker som meditation och mindfulness kan alla bidra till en känsla av välbefinnande och friskvård.

Att prioritera friskvård i ens liv innebär att göra medvetna val varje dag som främjar hälsa och välbefinnande på alla nivåer. Det handlar om att skapa en balanserad livsstil som främjar långsiktig hälsa och lycka.

Vad är friskvårdsbidrag?

Friskvårdsbidrag är en förmån som många arbetsgivare erbjuder till sina anställda för att främja hälsa och välbefinnande. Det är vanligt förekommande inom många företag och organisationer som en del av deras personalvårdsprogram.

I huvudsak innebär friskvårdsbidrag att arbetsgivaren ger sina anställda ekonomiskt stöd för att delta i olika aktiviteter och program som främjar hälsa och motion. Det kan inkludera allt från gymmedlemskap och gruppträningsklasser till yoga, dans, simning eller andra fysiska aktiviteter.

Syftet med friskvårdsbidrag är att uppmuntra och stödja anställda att ta hand om sin hälsa och motionera regelbundet, vilket i sin tur kan leda till förbättrad hälsa, ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro.

Bidraget kan vara skattefritt upp till en viss summa per år enligt skattelagstiftningen i vissa länder, vilket gör det till en attraktiv förmån för både arbetsgivare och anställda. Genom att investera i sina anställdas hälsa visar arbetsgivare sitt engagemang för välbefinnande och skapar en positiv arbetsmiljö där medarbetarna uppmuntras att må bra både på och utanför arbetsplatsen.