Friskvårdsbehandlingar

Läs mer om vilka massagebehandlingar och fotvårdsbehandlingar du kan köpa för ditt friskvårdsbidrag.

Kvinna får friskvårdsbehandlingar med massage.
En avslappnande och välgörande friskvårdsbehandling med massage.

Friskvårdsbehandlingar i Stockholm – Massage & fotvård

Här ser du friskvårdsbehandlingar som massage och fotvård som är godkända som friskvård.

Kvinna får friskvård med aromaterapi massage.

Aromaterapi massage

Aromaterapimassage är en svensk terapeutisk massage som används med massageolja eller lotion som innehåller eteriska oljor (växtoljor med hög koncentration).

För din friskvårdsbehandling kan du välja mellan 20 olika eteriska oljor för aromaterapimassagen; du andas in dessa eteriska oljemolekyler eller absorberar dem genom huden.

Kvinna får friskvård med Coconut Body Scrub.

Coconut Body Scrub

Aromaterapimassage är en svensk Kroppsskrubb är en typ av kroppsbehandling som används för att exfoliera huden. Det primära målet med exfoliering är att avlägsna döda, torra hudceller från ytan och främja en jämnare hudstruktur. Medan alla exfolieringsmetoder ger dessa fördelar, arbetar fysiska exfolieringsmedel som skrubb för att omedelbart ta bort död hud. Efter att du har använt en skrubb kommer din hud omedelbart kännas mjukare och se mer strålande ut.

Kvinna får friskvård med fotmassage.

Fotmassage

Vår kinesiska fotmassage strävar efter att minska din kropps stress och smärta.

Terapeuten kommer att upptäcka var och varför det kan finnas smärta i din kropp. Efter några sessioner kan smärtan minska.

Graviditetssmärta och svullnad lindras med terapeutens kunniga händer.

Man får friskvård med fotvård.

Fotvård

Vår fotvård utförs med speciella verktyg från Yangzhou, Kina. Denna behandling hjälper dig att avlägsna förhårdnader på fötterna och kan även förebygga och behandla nageltrång.
Målning av tånaglarna eller borttagning av gammalt nagellack ingår inte.

Kvinna får friskvård med fotvård och fotmassage.

Fotvård & fotmassage

Denna friskvårdsbehandling inkluderar 30 minuters fotvård och 30 minuters fotmassage. Fotvården fokuserar på att avlägsna förhårdnader.
Observera att om fotvården tar längre än 30 minuter utförs fotmassagen resten av den återstående tiden. Observera att detta är en behandling på 60 minuter

Kvinna får friskvård med gravidmassage.

Gravidmassage

Om du känner dig svullen och öm, bör du prova vår gravidmassage som friskvårdsbehandling. Våra erfarna terapeuter erbjuder en avslappnande och befriande massage som är speciellt anpassad för gravida!

Meddela oss gärna hur långt gången din graviditet är! Massagen utförs medan du ligger på rygg eller sida.

Kvinna får friskvård med Huvudmassage.

Huvudmassage

Huvudmassage har visat sig hjälpa till att inaktivera det sympatiska nervsystemet och aktivera det parasympatiska nervsystemet. Detta främjar flödet av antistresshormoner genom kroppen. Över tid tror man att massagen också kan förstärka det parasympatiska systemet, vilket underlättar övergången till ett avslappnat tillstånd i vardagen.

Kvinna får friskvård med Huvud & ansiktsmassage.

Huvud & ansiktsmassage

En huvud- och ansiktsmassage är det mest direkta sättet att få en person att slappna av och resultaten kan ge omedelbar uppfräschning genom att helt enkelt använda handens värme för att lösa upp spända muskler och bindväv för att skapa en allmän känsla av välbefinnande.
Huvudmassage hjälper till att lindra spända muskler vid basen av huvudet.

Kvinna får friskvård med huvud & ryggmassage.

Huvud & Ryggmassage

Huvud- och ryggmassage är en speciellt utformad friskvård som fokuserar på dessa områden. Massagen hjälper till att behandla muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och bekämpa stress. Denna behandling är särskilt lämplig för personer som tillbringar mycket tid sittande!

Kvinna får friskvård med huvud- rygg- och fotmassage

Huvud- rygg- och fotmassage

Massage av huvudet och fötterna är utan tvekan de viktigaste delarna av en friskvårdsmassage. Huvudet och fötterna har många kraftfulla energipunkter som är kopplade till hjärnan och resten av kroppen. Dessa två enkla massagerutiner ger avslappning, återställning och föryngring, allt på samma gång! En utmärkt friskvård.

Man får friskvård med Kinesisk TuiNa massage.

Kinesisk TuiNa massage

Den kinesiska kroppsmassagen, Tui-Na, syftar till att öka blodcirkulationen genom att trycka och massera hårda, knutna muskler. Lederna frigörs, musklerna mjukas upp och hela kroppen masseras, från huvud till tå, i vårt tysta och avskilda massagerum. Det kan upplevas som intensivt och smärtsamt första gången. Låt en av våra erfarna kinesiska terapeuter revitalisera hela din kropp.

Kvinna får friskvård med klassisk oljemassage.

Klassisk Oljemassage

Oljemassage stimulerar blodcirkulationen i musklerna, vilket hjälper mot ömma ben och spänd rygg efter träning. En klassisk massage slappnar av inte bara musklerna utan även ligament och leder. Det hjälper till vid muskelstelhet och vid psykologisk eller fysisk överansträngning som kan uppstå.

Kvinna får friskvård med Klassisk Svensk massage.

Klassisk Svensk massage

Klassisk Svensk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen används vid muskelspänningar, träningsvärk, svullnader, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling.

Kvinna får friskvård med klassisk Thai massage.

Klassisk Thai massage

Thaimassage använder drag- och töjningstekniker för att lindra spänningar och muskelömhet. Den tar inspiration från traditionell kinesisk medicin och ayurvedisk medicin från Indien. Thaimassage kan liknas vid yoga eller de tekniker som kiropraktorer använder för att öka rörelseomfånget i kroppens leder.

Kvinna får friskvård med Organic Oil massage - Coconut oil.

Organic Oil massage

En avslappnande massage med ekologisk kokosolja är en utmärkt friskvård.
Kokosoljan är känd för sina näringsrika och återfuktande egenskaper, vilket gör den till ett utmärkt val för att vårda och mjukgöra huden under massagen.

Man får friskvård med Ryggmassage.

Ryggmassage

Ryggmassage ökar muskeltemperatur, förbättrar elasticiteten i vävnaden och flexibiliteten runt leden. Förbättring av vävnadens elasticitet och ledflexibilitet lindrar muskeltäthet. Genom att minska muskelspänningen minskar eventuell smärta och rörelseomfånget ökar.

Kvinna får friskvård med rygg- och fotmassage.

Rygg- och fotmassage

För din friskvårdsmassage kan du kan välja mellan 20 olika eteriska oljor för aromaterapimassagen, du andas in dessa eteriska oljemolekyler eller absorberar dem genom din hud.

Man får friskvård med sportmassage.

Sportmassage

En krävande och frigörande massage för dig som är aktiv inom idrott och motion och känner att dina muskler behöver behandling och massage. Efteråt känns musklerna mjukare, starkare och redo för nästa krävande träningspass!